ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το σχολείο μας:Στα 35 χρόνια της μέχρι τώρα λειτουργίας του, το σχολείο μας έχει μάθει να αναπτύσσεται και να προσαρμόζεται, έχει μάθει να μεγαλώνει.

Η εμπειρία χρόνων διδασκαλίας και το μεράκι για συνεχή βελτίωση μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα χώρο που εμπνέει οικειότητα και ασφάλεια, έναν χώρο με προσωπικότητα, έναν χώρο κατάλληλο για μάθηση.

Η προσέγγιση μας στη Μάθηση:

Συνδυασμός κλασσικής διδασκαλίας και βιωματικής μάθησης, η μέθοδος μας εντάσσει στη διδασκαλία τις νέες τεχνολογίες αλλά και ποικίλες δραστηριότητες. Τα μικρά τμήματα και η προσωπική αντιμετώπιση, μας επιτρέπουν σεβόμενοι τον τρόπο μάθησης και το ρυθμό του κάθε μαθητή, να τον οδηγούμε να αγαπά, να μαθαίνει και να δημιουργεί ένα εσωτερικό κίνητρο για μάθηση. Μαθαίνουμε λοιπόν στο παιδί πως να είναι συγκεντρωμένο, να επιθυμεί να μάθει, να αναπτύσσει όλες του τις δεξιότητες, να οργανώνει τη μελέτη και το χρόνο του, να αφομοιώνει και να συνδυάζει τη γνώση που αποκτά. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο παράλληλα με το βασικό κορμό της διδασκαλίας εφαρμόζουμε εξατομικευμένη ενισχυτική διδασκαλία προκειμένου να καλύψουμε μαθησιακά κενά είτε να ξεπεράσουμε μαθησιακές δυσκολίες. Με τον τρόπο αυτό η σχέση του παιδιού με τη μάθηση εξασφαλίζεται και αναπτύσσεται.

Οι Καθηγητές μας:

Φιλόλογοι, ειδικοί παιδαγωγοί και native speakers αναλαμβάνουν κατά περίπτωση συγκεκριμένο κομμάτι της διδασκαλίας. Συνεργάτες μας για χρόνια είτε νέοι με όρεξη και δημιουργικότητα συνθέτουν την καλύτερη δυνατή ομάδα ώστε συνεργατικά να μορφώνεται μια ολοκληρωμένη και αποδοτική διδασκαλία.

Τα Νέα Μας:

Back to School!Επιστροφή στα θρανία!..Ανοίξαμε και σας περιμένουμε για νέες εγγραφές κι επανεγγραφές.

Καλή σχολική χρονιά!!!

September 1st 2021

Happy Holidays!Ήρθε η ώρα καθηγητές και μαθητές να ξεδώσουν στην παραλία!..Καλό καλοκαίρι σε όλους, τα λέμε ξανά το Σεπτέμβρη!!!


August 1st 2021

Summertime!!

Το σχολείο μας παραμένει ανοιχτό με διά ζώσης μαθήματα ως τον Αύγουστο.

Οι μαθητές όμως που δε θα συμμετάσχουν στα καλοκαιρινά μαθήματα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να λάβουν τα ενδεικτικά τους.

Καλό καλοκαίρι!

June 11th 2021