ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το σχολείο μας:Στα 35 χρόνια της μέχρι τώρα λειτουργίας του, το σχολείο μας έχει μάθει να αναπτύσσεται και να προσαρμόζεται, έχει μάθει να μεγαλώνει.

Η εμπειρία χρόνων διδασκαλίας και το μεράκι για συνεχή βελτίωση μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα χώρο που εμπνέει οικειότητα και ασφάλεια, έναν χώρο με προσωπικότητα, έναν χώρο κατάλληλο για μάθηση.

Η προσέγγιση μας στη Μάθηση:

Συνδυασμός κλασσικής διδασκαλίας και βιωματικής μάθησης, η μέθοδος μας εντάσσει στη διδασκαλία τις νέες τεχνολογίες αλλά και ποικίλες δραστηριότητες. Τα μικρά τμήματα και η προσωπική αντιμετώπιση, μας επιτρέπουν σεβόμενοι τον τρόπο μάθησης και το ρυθμό του κάθε μαθητή, να τον οδηγούμε να αγαπά, να μαθαίνει και να δημιουργεί ένα εσωτερικό κίνητρο για μάθηση. Μαθαίνουμε λοιπόν στο παιδί πως να είναι συγκεντρωμένο,

Οι Καθηγητές μας:

Φιλόλογοι, ειδικοί παιδαγωγοί και native speakers αναλαμβάνουν κατά περίπτωση συγκεκριμένο κομμάτι της διδασκαλίας. Συνεργάτες μας για χρόνια είτε νέοι με όρεξη και δημιουργικότητα συνθέτουν την καλύτερη δυνατή ομάδα ώστε συνεργατικά να μορφώνεται μια ολοκληρωμένη και αποδοτική διδασκαλία.

να επιθυμεί να μάθει, να αναπτύσσει όλες του τις δεξιότητες, να οργανώνει τη μελέτη και το χρόνο του, να αφομοιώνει και να συνδυάζει τη γνώση που αποκτά. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο παράλληλα με το βασικό κορμό της διδασκαλίας εφαρμόζουμε εξατομικευμένη ενισχυτική διδασκαλία προκειμένου να καλύψουμε μαθησιακά κενά είτε να ξεπεράσουμε μαθησιακές δυσκολίες. Με τον τρόπο αυτό η σχέση του παιδιού με τη μάθηση εξασφαλίζεται και αναπτύσσεται.

Τα Νέα Μας:

Quarantine in Greece vol.2Με τα νέα δεδομένα, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια της νέας καραντίνας. Τα μαθήματα μας συνεχίζονται διαδικτυακά λοιπόν, μένουμε ασφαλείς και προστατευόμαστε από τον ιό.

November 9th 2020

Back to School!!Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σχολείο μας!..Σας περιμένουμε από 3 Σεπτεμβρίου για εγγραφές, επανεγγραφές και συζήτηση για τη νέα σχολική σεζόν. Μην ξεχνάτε πως για να βρισκόμαστε σε συμφωνία με τους κανόνες υγιεινής, θα πρέπει να φοράμε μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής μας στο χώρο του σχολείου.

Καλή αρχή σε όλους!!

September 1st 2020

Our school goes to sleep

Το σχολείο μας παραμένει κλειστό κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Αρχές Σεπτέμβρη θα σας περιμένουμε και πάλι για τη νέα σχολική σεζόν!

August 1st 2020